ONTBIJT

Kijk voor suggesties naar het onderwerp LUNCH!
Krijgt men echt geen boterham naar binnen en zit je aan vloeibaar of dun vloeibaar dan hoop ik dat je met onderstaande ideeën wat kunt.
Pindakaas plakt in de mond maar met water of bouillon aangelengd is dit goed te doen.
Vooral als je meer van hartig houd is een soepje (met een scheut slagroom en in stukjes geweekt brood) ook een goede voedzame vuller.

PAP maak dit met slagroom of volle melk aan. In de supermarkt is er een ruime keuze. Denk aan Brinta,
        rijst, havermout of rijstebloempap. Klontje boter en wat basterd of palmsuiker erover strooien.

YOGHURT, VLA, KWARK ----------------varieer!

DRINKONTBIJT denk aan de pitjes en stukjes. Extra malen soms.

RAGÔUTS gemalen op een met dik roomboter besmeerde boterham.

ZOET beleg er is een ruime keuze hiervan in de supermarkt o.a : stroop (appelstroop (ijzer), honing, verschillende smaken jam, maar ook hier weer, pitjes!!! En wat dacht je van gecondenseerde melk in blik. Dit kun je ook gebruiken i.p.v. honing, zoet/smaakmaker.





  • MATERIALEN
  • VOORRAAD IN DE KEUKENKASTJES
  • CONSISTENTIE
  • ONTBIJT
  • LUNCH
  • SOEPEN